30% eendendons BOX-kussen

Ducky Dons 30% eendendons BOX-model hoofdkussen

Duvet Doré BOX-kussen 100% ganzendons - detail -

Duvet Doré 100% ganzendons BOX-model hoofdkussen

Ducky Dons 60% eendendons BOX-model hoofdkussen

Ducky Dons 60% eendendons BOX-hoofdkussen
€ 89,00
Beschikbaarheid: Zie levertijd
SKU
HK60%BOX
levertijd
IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen

Box-model hoofdkussen. Dit model kussen zorgt door de speciale vorm voor een iets compacter en steviger gevoel. De vulling blijft iets beter op zijn plaats en geeft extra steun aan de nek door de opstaande rand*. Hierdoor is dit kussenmodel met name geschikt voor zij- en rugslapers. De kleinere afmeting van 50x60x8 past gewoon in een normaal kussensloop van 60x70cm.

DuckyDons 60% dons BOX-kussen:

  • vulling: 60% witte eendendons,40% kleine eendenverertjes
  • vulgewicht: 700 gram
  • tijk: 100% katoen, met fraaie ingeweven streep.
  • comfort:zacht / medium
  • reiniging: mogelijk, bij voorkeur door een gespecialiseerd bedrijf
  • advies: gebruik een molton ondersloop (geruwde katoen) voor hygiene en extra comfort. Uw hoofdkussen blijft zo veel langer fris en mooi.
  • Nederlands fabrikaat; Ducky Dons
  • allergie info:: Door de zeer dicht geweven tijk is dit kussen geschikt voor personen met een huisstofmijt allergie. Voorzien van NOMITE label.

 

  • BINNENKORT WORDT HET 65% DONSKUSSEN VERVANGEN DOOR DIT 60% EENDENDONS HOOFDKUSSEN - ZOLANG DE VOORRAAD STREKT WORDT DE 65% UITVOERING GELEVER

60% eendendons is een comfortabel en koel aanvoelend vulmateriaal. Zeer geschikt voor personen die 's nachts iets meer transpireren. Dons ventileert beduidend beter dan een synthetische vulling. Denk wel aan het molton ondersloop.. 

 * Bij een standaard puntmodel kussen wil de vulling, afhankelijk van het type vulmateriaal, nog wel eens naar achteren schuiven. zodat er aan het hoofdeind een bult ontstaat en bij de nek juist weer minder vulling zit. Dit wordt door zijslapers soms als storend ervaren,- Vaak wordt dit opgelost door 's nachts het kussen te draaien, of het kussen in de nek te 'proppen'. Een Box-model kussen is dus minder (ver)vormbaar dan een puntmodel. Het 60% eendendons hoofdkussen is leverbaar in zowel puntmodel als Box-model

Meer informatie
slaaphouding alle slaaphoudingen
hardheid kussen zacht
vulling hoofdkussen eendendons
merk hoofdkussen Ducky Dons
allergie geschikt anti-huisstofmijt
levertijd IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen