DuckyDons BOX-kussen 65% eendendons -detail -

Ducky Dons 60% eendendons BOX-model hoofdkussen

DuckyDons 3-kamer BOX-kussen

3-kamer BOX-model hoofdkussen

Duvet Doré 100% ganzendons BOX-model hoofdkussen

100% ganzendons BOX-hoofdkussen. Heerlijk comfortabel kussen met een superzachte ganzendons vulling. Door het boxmodel zakt het kussen, ondanks de luxe vulling, toch niet geheel in.
€ 169,00
Beschikbaarheid: Zie levertijd
SKU
HK100%BOX
levertijd
IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen

Box-model hoofdkussen. Dit model kussen zorgt door de speciale vorm voor een iets compacter en steviger gevoel. De vulling blijft iets beter op zijn plaats en geeft extra steun aan de nek door de opstaande rand*. Ondanks de luxe zachte ganzendons vulling zakt het kussen niet snel in. Dit kussen geschikt voor zij- en rugslapers, maar ook kunnen personen die af en toe op de buik draaien met dit kussen heerlijk slapen. De kleinere afmeting van 50x60x8 past gewoon in een normaal kussensloop van 60x70cm.

Duvet Doré 100% dons BOX-kussen:

  • vulling: 100% witte Siberische ganzendons.
  • vulgewicht: 500 gram
  • tijk: 100% soepele katoen, soft touch, met fraaie ingeweven logo.
  • comfort:zacht / medium
  • reiniging: mogelijk, bij voorkeur door een gespecialiseerd bedrijf
  • advies: gebruik een molton ondersloop (geruwde katoen) voor hygiene en extra comfort. Uw hoofdkussen blijft zo veel langer fris en mooi.
  • Nederlands fabrikaat; Ducky Dons

100% ganzendons is een zeer comfortabel vulmateriaal. Dons ventileert beduidend beter dan een synthetische vulling. Denk wel aan het molton ondersloop.. 

 * Bij een standaard puntmodel kussen wil de vulling, afhankelijk van het type vulmateriaal, nog wel eens naar achteren schuiven. zodat er aan het hoofdeind een bult ontstaat en bij de nek juist weer minder vulling zit. Dit wordt door zijslapers soms als storend ervaren,- Vaak wordt dit opgelost door 's nachts het kussen te draaien, of het kussen in de nek te 'proppen'. Een Box-model kussen is dus minder (ver)vormbaar dan een puntmodel.

Meer informatie
slaaphouding alle slaaphoudingen
hardheid kussen zacht
vulling hoofdkussen ganzendons
merk hoofdkussen Ducky Dons
allergie geschikt minder geschikt
levertijd IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen