Verzenden - Retouren - Levertijd

Verzending - Bezorging - Levertijd

WoonWebWinkel.com verzendt uw artikelen voornamelijk met PostNL. Pakjes die niet door de brievenbus passen worden via de verzendservice MyParcel verstuurd. Deze worden gewoon door PostNL bij u afgeleverd. Alle goederen worden door ons met de uiterste zorg verpakt, zodat de kans op beschadiging door transport minimaal is. De dozen die wij gebruiken hebben bij ons een tweede kans gekregen. Door hergebruik van deze kartonnen dozen (van bijvoorbeeld onze leveranciers of collega ondernemers) dragen wij ons steentje bij aan het mileu. Door deze dozen opnieuw te gebruiken kan het voorkomen dat u wellicht een sticker of opdruk ziet op de doos.

Wij verzenden gratis vanaf een bestelbedrag van € 75,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de € 75,- vragen we een kleine bijdrage van € 4,95 binnen Nederland. Leveringen buiten NL zijn vanaf € 75,- tegen gereduceerd tarief. (normaal tarief minus € 4,95)

De levertijd wordt tot een minimum beperkt aangezien een groot deel van de artikelen voorradig is bij ons. Op de productpagina's vindt u een indicatie van de levertijd. We streven er naar de goederen binnen 5 werkdagen verzonden te hebben, tenzij anders staat vermeld. Bestellingen die we voor ca 17.00 uur ontvangen proberen we dezelfde dag nog bij PostNL in te leveren.

Indien een artikel onverhoopt niet voorradig is, en de levertijd duurt langer dan 5 werkdagen zullen wij u hiervan een mail sturen.  Bij vragen over zendingen kunt u het beste contact met ons opnemen (niet met PostNL ) Wij hebben via MyParcel een dedicated serviceteam bij PostNL die zaken snel en doeltreffend voor ons (en U) oppakken. Dit scheelt u een hoop ergernis en wij nemen deze service graag op ons.

Privacy & Beveiliging

WoonWebWinkel.com gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij gebruiken deze uitsluitend intern om uw bestelling te kunnen verzorgen. WoonWebWinkel.com zal nooit uw persoonlijke gegevens aan derden verkopen of ter beschikking stellen. De beveiliging van deze site is in handen van een gerenommeerd hostingprovider. Voor onze uitgebreide privacyverklaring klikt u hier.

Retouren - Ruilen & Bedenktijd

WoonWebWinkel.com / Heezen wonen Dinxperlo staat garant voor de kwaliteit van al uw aankopen op woonwebwinkel.com. Mochten deze toch niet aan uw hoge verwachting voldoen, kunt u deze uiteraard ruilen of retourneren. Uw wensen kunt u middels een e-mail aan ons kenbaar maken. Wij zullen dan onze uiterste best doen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Ruilen of retourneren is (wettelijk) mogelijk, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na ontvangst. Dit geldt ook voor actieartikelen en/of afgeprijsde artikelen. 

Na annulering heeft u wettelijk nogmaals 14 dagen om uw product terug te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Heezen wonen Dinxperlo zijn voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product, met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Heezen wonen Dinxperlo te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@woonwebwinkel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug storten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Bij ruiling zijn enkel de verzendkosten voor retour voor rekening van de klant. Het vervangend artikel zullen wij gratis aan u verzenden. In geval van een defect of beschadiging zijn alle verzendkosten voor rekening van Woonwebwinkel.com / Heezen wonen Dinxperlo. Artikelen die speciaal voor u bij een van onze leveranciers zijn besteld en buiten de gangbare collectie vallen, en/of speciaal op maat voor u zijn gefacbriceerd zijn niet te retourneren. Wel heeft u uiteraard recht op een deugdelijk produkt. Mocht er spraken zijn van een beschadigd produkt of een fabrikagefout, zullen wij deze op onze kosten vergoeden. Indien dit artikel niet bevalt dient u dit ons per omgaande kenbaar te maken.  Dit kan telefonisch  [ +31 (0)315 651332 ] of mail [ info@woonwebwinkel.com ]   Wij zullen dan samen met u een passende oplossing vinden.

Hygiëne-gevoelige artikelen zoals dekbedden, hoofdkussens en klamboes kunnen slechts in overleg geretourneerd worden. Controleer dan ook bij klamboes éérst of u de goede maat / uitvoering heeft besteld en of deze past voordat u de verpakking opent!  Matrassen, boxsprings en bedbodems worden speciaal voor u bij de fabrikant besteld. Deze worden op maat voor u gemaakt en zijn dan ook niet te retourneren. Tafelkleden die op maat voor u worden gemaakt zijn uiteraard niet te ruilen of te retourneren.

Bij ruiling kunt u een voor ú passend alternatief uitzoeken. De meerprijs kunt u via bankoverschrijving aan ons voldoen,- De evt minderprijs van het vervangend artikel zullen wij na ontvangst van het -ongebruikte en onbeschadigde- artikel direct aan u crediteren.
Bij retouren zonder vervangend artikel zullen wij het gehele aankoopbedrag (verminderd met de evt. betaalde verzendkosten) aan u credtieren. Dit gebeurt direct na ontvangst van het -ongebruikte en onbeschadigde- artikel.Bij ruiling en retouren svp de originele (kopie)factuur bijvoegen. De verzendkosten voor retourneren van het product zijn voor rekening van de klant.

Indien er sprake is van een defect aan het artikel zijn de verzendkosten van het vervangend artikel uiteraard voor rekening van woonwebwinkel.com

Bestellen

Veel artikelen bij woonwebwinkel.com zijn standaard bij ons voorradig en kunnen snel verzonden worden. Voor alle klamboes geldt: voor 16.30 uur besteld - dezelfde dag verzonden; dus meestal de volgende werkdag in huis (in NL).// Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, doen wij onze uiterste beste deze zo snel mogelijk aan u uit te leveren. Wij zullen u hierover per omgaande per mail of telefoon over berichten. Voor tafelkleden hanteren wij een (maximale) levertijd van 1 werkweek. Vaak zal dit sneller zijn aangezien wij voorraad houden van de hardst lopende items. Het bestellen gaat eenvoudig middels het aanklikken van het artikel, en deze toevoegen aan de winkelwagen. Het kan zijn dat een aanvullende optie aangevinkt dient te worden; denk hierbij aan bijvoorbeeld de maat van een dekbed. Na het doorlopen van het bestelproces en het invullen van uw gegevens, komt u bij de betaalpagina. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging op het door u ingevulde e-mailadres en zullen wij uw bestelling met de uiterste zorg behandelen.

Betaalmethodes

U kunt uw aankopen bij WoonWebWinkel.com veilig online betalen. Wij zijn aangesloten bij MultiSafePay. Hier zijn alle mogelijke betaalwijzen mogelijk.

  • iDEAL,- betalen via uw eigen bank. Dit is de meest toegepaste betaalwijze en is geheel GRATIS
  • Visa creditcard - Wij bieden dit als service voor u aan, echter worden de provisie en transaktiekosten aan u doorberekend
  • Mastercard - Wij bieden dit als service voor u aan, echter worden de provisie en transaktiekosten aan u doorberekend
  • PayPal - Wij bieden dit als service voor u aan, echter worden de provisie en transaktiekosten aan u doorberekend
  • SofortBanking - betaalwijze speciaal voor Duitse klanten
  • Bancontact Mr Cash - betaalwijze speciaal voor Belgische klanten
  • Uiteraard is het ook mogelijk uw aankoop vooruit te betalen per bankoverschrijving. U dient dan zelf handmatig of via internetbankieren het verschuldigde bedrag aan ons over te maken. De artikelen worden na ontvangst van uw betaling via de verzendservice van MyParcel via PostNL aan u verzonden.

Orders bekijken

U ontvangt van uw order(s) direct een gespecificeerde bevestigingsmail. Als u zich aanmeldt en registreert, kunt u eenvoudig uw gegevens raadplegen.

Account informatie

Bij het doorlopen van het bestelproces kunt u, indien gewenst, een account aanmaken. Dit vereenvoudigt het inloggen bij een evt.volgende bestelling. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief welke hoogstens eens in de twee weken wordt verzonden. Hierbij worden regelmatig kortingscodes kenbaar gemaakt waarmee u interessante kortingen kunt krijgen op uw aankopen. Het enige dat u hoeft te doen is het aanmaken van een account.