30% eendendons BOX-kussen

Ducky Dons 30% eendendons BOX-model hoofdkussen

Ducky Dons 15% eendendons BOX-model hoofdkussen

Ducky Dons 15% eendendons BOX-hoofdkussen
€ 49,00
Beschikbaarheid: Zie levertijd
SKU
HK15%BOX
levertijd
IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen

Box-model hoofdkussen. Dit model kussen zorgt door de speciale vorm voor een iets compacter en steviger gevoel. De vulling blijft iets beter op zijn plaats en geeft extra steun aan de nek door de opstaande rand*. Hierdoor is dit kussenmodel met name geschikt voor zij- en rugslapers. De kleinere afmeting van 50x60x8 past gewoon in een normaal kussensloop van 60x70cm.

DuckyDons 15% dons BOX-kussen:

  • vulling: 15% eendendons, 85% kleine eendenveren
  • vulgewicht: 1200 gram
  • tijk: 100% katoen
  • comfort: stevig / hard
  • reiniging: mogelijk, bij voorkeur door een gespecialiseerd bedrijf
  • advies: gebruik een molton ondersloop (geruwde katoen) voor hygiene en extra comfort. Uw hoofdkussen blijft zo veel langer fris en mooi.
  • Nederlands fabrikaat; Ducky Dons
  • allergie info:: Door de zeer dicht geweven tijk is dit kussen geschikt voor personen met een huisstofmijt allergie. Voorzien van NOMITE label.

De vulling van 15% eendendons is een van de koelste vullingen. Bijzonder aanbevolen voor personen die 's nachts iets meer transpireren. Denk dan wel aan het molton ondersloop. Tevens is deze vulling zeer duurzaam door de combi met veerkrachtige kleine veertjes. 

 * Bij een standaard puntmodel kussen wil de vulling, afhankelijk van het type vulmateriaal, nog wel eens naar achteren schuiven. zodat er aan het hoofdeind een bult ontstaat en bij de nek juist weer minder vulling zit. Dit wordt door zijslapers soms als storend ervaren,- Vaak wordt dit opgelost door 's nachts het kussen te draaien, of het kussen in de nek te 'proppen'. Een Box-model kussen is dus minder (ver)vormbaar dan een puntmodel.

Meer informatie
slaaphouding rug+zijslaper
hardheid kussen stevig
vulling hoofdkussen eendendons
merk hoofdkussen Ducky Dons
allergie geschikt anti-huisstofmijt
levertijd IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen