Detail Dauna Soft COMFORT

Dauna Soft COMFORT hoofdkussen met slaapbolletjes vulling

Detail Dauna Soft COMFORT

Dauna Soft LUXE hoofdkussen met slaapbolletjes vulling

Dauna Soft COMFORT-BOX hoofdkussen

DaunaSoft Comfort BOX. Hoog hoofdkussen met losse, navulbare verzelbolletjes vulling. Wasbaar en anti-allergisch. Bijzonder geschikt voor zij en rugslapers.
€ 32,50
Beschikbaarheid: Zie levertijd
SKU
HK-DS-COM-BOX
levertijd
IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen

Box-model hoofdkussen. Een hoog kussen voor de liefhebbers! Dit model kussen zorgt door de speciale vorm voor een iets compacter en steviger gevoel. De vulling blijft iets beter op zijn plaats en geeft extra steun aan de nek door de opstaande rand*. Hierdoor is dit kussenmodel met name geschikt voor zij- en rugslapers. De kleinere afmeting van 50x60x8 past gewoon in een normaal kussensloop van 60x70cm. 

Dauna Soft Comfort-BOX

  • vulling: 100% polyester; gesiliconiseerde vezelbolletjes
  • vulgewicht: 1000 gram
  • tijk: 100% katoen, met fraaie jaquard ingeweven streep en zilver/witte bies
  • comfort: medium/stevig,- maar door de losse vulling en de ritssluiting is dit eenvoudig te veranderen in medium door vulling er uit te halen.
  • reiniging: mogelijk, wasbaar op maximaal 40 graden
  • advies: gebruik een molton ondersloop (geruwde katoen) voor hygiene en extra comfort. Uw hoofdkussen blijft zo veel langer fris en mooi.
  • Nederlands fabrikaat;DaunaSoft by Ducky Dons
  • allergie info:: zeer geschikt voor personen met allergieën. Dit kussen is goed wasbaar. Geadviseerd wordt dit niet warmer dan 40 graden te wassen

Bepaal zelf het volume: door de ritssluiting en de bolletjesvulling is dit kussen eenvoudig naar uw wens aan te passen.

 * Bij een standaard puntmodel kussen wil de vulling, afhankelijk van het type vulmateriaal, nog wel eens naar achteren schuiven. zodat er aan het hoofdeind een bult ontstaat en bij de nek juist weer minder vulling zit. Dit wordt door zijslapers soms als storend ervaren,- Vaak wordt dit opgelost door 's nachts het kussen te draaien, of het kussen in de nek te 'proppen'. Een Box-model kussen is dus minder (ver)vormbaar dan een puntmodel.

Meer informatie
slaaphouding rug+zijslaper
hardheid kussen stevig
vulling hoofdkussen polyester vezelbolletjes
merk hoofdkussen Dauna Soft
allergie geschikt anti-allergisch
levertijd IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen