Royal Leather Care & Color middenbruin - 250ml

Royal Leather Care & Color middenbruin - 250ml

James Vezelbeschermer Eco

James Vezelbeschermer Eco

Royal Leather Care & Color donkerbruin - 250ml

Royal Leather Care&Color donkerbruin

Verzorgende en kleurherstellende ledercrème die niet afgeeft.

Geschikt voor gedekverfd en semi-anilineleer.

Deze opvolger van Oranje Leder Plus voedt het leer, beschermt en verfrist de kleur van het leder. Tevens krijgt uw meubel met de Oranje / Royal Leather care&color een bescherming tegen UV straling.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Voor gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na drogen vergelijken. Bij voorkeur het leder eerste reinigen met Natural Leather Cleaner. De crème aanbrengen op een doek en het leder met draaiende bewegingen dun inwrijven. Na +/- 15 minuten drogen, nawrijven met een schone doek. Behandeling +/- 2-3 keer per jaar herhalen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Niet gebruiken op geschuurd leder, zoals nubuck en suède.

Wij kunnen alle kleuren leveren,- echter zijn niet alle voorkomende kleuren permanent bij ons op voorraad. Houdt svp voor de overige kleuren rekening met een levertijd van 10 dagen. (meestal sneller)

€ 12,75
Beschikbaarheid: Zie levertijd
SKU
Leather-Care-Color-donkerbruin-250ml
levertijd
IN VOORRAAD; 2-3 werkdagen

Royal / Oranje Furniture Care - Leather Care & Color 250ml
DONKERBRUIN

Onderhoudmiddel voor gedekverfd (gelakt) leer en semi-anilineleer.

Leather Care&Color is een onderhoudsmiddel èn bijkleurmiddel voor leren meubelen. Leather Care&Color is de opvolger van LederPlus en heeft sterk verbeterde eigenschappen. Het is verkrijgbaar in kleurloos én 24 kleuren. Leather Care&Color voedt en beschermt het leer en heeft een kleurherstellende werking. Het middel houdt het leer soepel, geeft een beschermend laagje en beschermt tegen zonlicht door het UV filter.

Leather Care&Color verlengt de levensduur van uw leren meubel!

Leather Care&Color is geschikt voor gedekverfd leer, semi-aniline, handwish, Long Life, etc. (Het is dus niet geschikt voor suède en nubuck of vol-aniline leer.)

Kijk op onze pagina "Alles over leer" als u twijfelt over uw leersoort.

advies: Gebruik bij nieuw leer Leather Care&Color kleurloos.

Bij een nieuwe lederen fauteuil of bank(stel) heeft u wellicht een leder bescherm set gekregen, bestaande uit een reiniger en een verzorgingsmiddel in een kleurloze variant. Opfrissen van de kleur is bij nieuw leer nog niet aan de orde, dus is Leather Care&Color kleurloos de juiste keuze.

Als er kleine beschadigingen (haarscheurtjes, krasjes, enz.) in de laklaag optreden of het leer enigszins kleur begint te verliezen, wordt een verdere behandeling geadviseerd met Leather Care&Color in een bij het leder passende kleur.
Dit geldt ook voor kleuren die flets of “grijsachtig/wit” zijn geworden. Met Leather Care&Color worden flets geworden kleuren weer opgefrist. Kleuren die door de zon verschoten zijn kunnen in beperkte mate worden opgefrist. Leather Care&Color is licht transpiratiewerend en het vormt een microscopisch dun beschermlaagje op de finishlaag, waardoor het leer langer meegaat. Het houdt de finishlaag zacht en soepel.

Verwerkingsadvies:
Eerst normaal oppervlakkig vuil verwijderen van de finishlaag met Natural Leather Cleaner van Royal / Oranje BV. Hierdoor wordt voorkomen dat Leather Care&Color zich vermengt met het nog aanwezige vuil en komt het beter tot z'n recht. Vervolgens Leather Care&Color aanbrengen op een droge niet pluizende doek en hiermee met draaiende bewegingen het leer behandelen.

Verbruik: ongeveer 15 ml per zitplaats (afhankelijk van de staat van het leder). Altijd goed uitwrijven. Dit even laten drogen en nog even licht opwrijven met een schone doek. Behandeling met Leather Care&Color ca. 3 keer per jaar herhalen.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Voor gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na drogen vergelijken. Bij voorkeur het leder eerste reinigen met Natural Leather Cleaner. De crème aanbrengen op een doek en het leder met draaiende bewegingen dun inwrijven. Na +/- 15 minuten drogen, nawrijven met een schone doek. Behandeling +/- 2-3 keer per jaar herhalen. Buiten bereik van kinderen bewaren

 

Meer informatie
levertijd IN VOORRAAD; 2-3 werkdagen
reiniging en onderhoud leren meubelen