Leather Cleaner - reinigingsmiddel voor leren meubelen

Leather Cleaner - leer reiniger - 250ml

Leder Plus donkerblauw - onderhoudsmiddel voor leren meubelen

LederPlus donkerblauw is verbeterd en heet nu Leather Care&Color - 250ml

LederPlus middenbruin is verbeterd en heet nu Leather Care&Color - 250ml

Onderhoudsmiddel voor gedekverfd en semi-anilineleer.
€ 12,75
Beschikbaarheid: Zie levertijd
SKU
Lederplus-middenbruin
levertijd
IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen

Oranje Furniture Care - LederPlus 150ml - middenbruin

Onderhoudmiddel voor gedekverfd (gelakt) leer en semi-anilineleer.

LederPlus is een onderhoudsmiddel èn bijkleurmiddel  voor leren meubelen. LederPlus is verkrijgbaar in kleurloos en 34 kleuren. LederPlus voedt en beschermt het leer en heeft een licht kleurherstellende werking. LederPlus houdt het leer soepel, geeft een beschermend laagje en verlengt derhalve de levensduur van het leer. LederPlus is geschikt voor gedekverfd leer, semi-aniline, handwish, Long Life, etc. (LederPlus is dus niet geschikt voor suède en nubuck of vol-aniline leer.)
Kijk op onze pagina "Alles over leer" als u twijfelt over uw leersoort.
 
Voor nieuw leer is LederPlus kleurloos het ideale onderhoudsmiddel.
Bij een nieuwe lederen fauteuil of bank(stel) heeft u wellicht een leder bescherm set gekregen, bestaande uit een reiniger en een verzorgingsmiddel in een kleurloze variant. Opfrissen van de kleur is bij nieuw leer nog niet aan de orde, dus is LederPlus kleurloos de juiste keuze.

Als er kleine beschadigingen (haarscheurtjes, krasjes, enz.) in de laklaag optreden of het leer enigszins kleur begint te verliezen, wordt een verdere behandeling geadviseerd met LederPlus in een bij het leder passende kleur.
Dit geldt ook voor kleuren die flets of “grijsachtig/wit” zijn geworden. Met LederPlus worden flets geworden kleuren weer opgefrist. Kleuren die door de zon verschoten zijn kunnen met LederPlus maar in beperkte mate worden opgefrist. LederPlus is licht transpiratiewerend en het vormt een microscopisch dun beschermlaagje op de finishlaag, waardoor het leer langer meegaat. Het houdt de finishlaag zacht en soepel.

Verwerkingsadvies:
Eerst normaal oppervlakkig vuil verwijderen van de finishlaag met Lederrein van Oranje BV. Hierdoor wordt voorkomen dat LederPlus zich vermengd met het nog aanwezige vuil en komt LederPlus beter tot z'n recht.Vervolgens LederPlus aanbrengen op een droge niet pluizende doek en hiermee met draaiende bewegingen het leer behandelen.

Verbruik: ongeveer 15 ml per zitplaats (afhankelijk van de staat van het leder). Altijd goed uitwrijven. Dit even laten drogen en nog even licht opwrijven met een schone doek.Behandeling met LederPlus ca. 3 keer per jaar herhalen. 

Als uw kleur niet vermeld staat kunt u hier rechtstreeks bij Oranje bv bestellen.  logo Oranje Furniture Care>>>TIP: Bij WoonWebWinkel.com bent u het voordeligst uit!

 

Meer informatie
levertijd IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen
reiniging en onderhoud leren meubelen