Leather Care&Color donkerblauw

Leather Care&Color donkerblauw - 250ml

James basisreiniger - periodiek nr. 1

James basisreiniger - 1000ml

Leather Care&Color roodbruin - 250ml

Onderhoudsmiddel en bijkleurmiddel voor lederen meubelen.
Geschikt voor gedekverfd en semi-anilineleer.
€ 12,75
Beschikbaarheid: Zie levertijd
SKU
Leathercare-roodbruin
levertijd
2-5 werkdagen; Onze basiscollectie kunnen wij uit voorraad leveren!

Oranje Furniture Care - Leather Care & Color 250ml
ROODBRUIN

Onderhoudmiddel voor gedekverfd (gelakt) leer en semi-anilineleer.

  Leather Care&Color is een onderhoudsmiddel èn bijkleurmiddel voor leren meubelen. Leather Care&Color is de opvolger van LederPlus en heeft sterk verbeterde eigenschappen. Het is verkrijgbaar in kleurloos én 34 kleuren. Leather Care&Color voedt en beschermt het leer en heeft een kleurherstellende werking. Het middel houdt het leer soepel, geeft een beschermend laagje en beschermt tegen zonlicht door het UV filter.
  Leather Care&Color verlengt de levensduur van uw leren meubel!
  Leather Care&Color is geschikt voor gedekverfd leer, semi-aniline, handwish, Long Life, etc. (Het is dus niet geschikt voor suède en nubuck of vol-aniline leer.)
   Kijk op onze pagina "Alles over leer" als u twijfelt over uw leersoort.

   Gebruik bij nieuw leer Leather Care&Color kleurloos.

   Bij een nieuwe lederen fauteuil of bank(stel) heeft u wellicht een leder bescherm set gekregen, bestaande uit een reiniger en een verzorgingsmiddel in een kleurloze variant. Opfrissen van de kleur is bij nieuw leer nog niet aan de orde, dus is Leather Care&Color kleurloos de juiste keuze.

   Als er kleine beschadigingen (haarscheurtjes, krasjes, enz.) in de laklaag optreden of het leer enigszins kleur begint te verliezen, wordt een verdere behandeling geadviseerd met Leather Care&Color in een bij het leder passende kleur.
   Dit geldt ook voor kleuren die flets of “grijsachtig/wit” zijn geworden. Met Leather Care&Color worden flets geworden kleuren weer opgefrist. Kleuren die door de zon verschoten zijn kunnen in beperkte mate worden opgefrist. Leather Care&Color is licht transpiratiewerend en het vormt een microscopisch dun beschermlaagje op de finishlaag, waardoor het leer langer meegaat. Het houdt de finishlaag zacht en soepel.

   Verwerkingsadvies:
   Eerst normaal oppervlakkig vuil verwijderen van de finishlaag met Leather Cleaner van Oranje BV. Hierdoor wordt voorkomen dat Leather Care&Color zich vermengt met het nog aanwezige vuil en komt het beter tot z'n recht. Vervolgens Leather Care&Color aanbrengen op een droge niet pluizende doek en hiermee met draaiende bewegingen het leer behandelen.

   Verbruik: ongeveer 15 ml per zitplaats (afhankelijk van de staat van het leder). Altijd goed uitwrijven. Dit even laten drogen en nog even licht opwrijven met een schone doek. Behandeling met Leather Care&Color ca. 3 keer per jaar herhalen. 

   Als uw kleur niet vermeld staat kunt u hier rechtstreeks bij Oranje bv bestellen.  logo Oranje Furniture Care>>>TIP: Bij WoonWebWinkel.com bent u het voordeligst uit!
    Hiernaast ziet u de meest voorkomende, dus bij ons op voorraad zijnde kleuren.

    

Meer informatie
levertijd 2-5 werkdagen; Onze basiscollectie kunnen wij uit voorraad leveren!
reiniging en onderhoud leren meubelen