Cleantex universele vlekkenspray

Cleantex vlekkenspray - 500ml

James vlekkenspray

James Vlekkenspray - 200ml

James Water - sproeiflacon 500ml

James water - veilig vlekkenmiddel 

James Water is een onderhoudsmiddel voor de periodieke reiniging van uw tapijt, karpet en meubelstof.Het is geschikt voor alle materialen, zowel natuurlijk (zoals wol) als synthetisch.

James water heeft de volgende eigenschappen:

 • Reinigt storende looppaden op tapijt en karpet
 • Verwijdert huidvetten; laat uw bank of stoel uitzien als nieuw
 • Ook zeer geschikt voor de reiniging van uw autostoel, zoals hoofdsteun en middenarmsteun
 • James Water is biologisch afbreekbaar en pH neutraal
 • Veroorzaakt géén hervervuiling
 • Heeft een aangenaam frisse geur
 • gebruik James water middels een witte badstof handdoek
  • Heeft u last van looppaden, ziet uw meubelstof er grauwig uit of heeft u een vieze hoofdsteun of middenarmsteun in uw auto? Lees dan snel verder!

   James Water is een onderhoudsmiddel voor periodieke reiniging van tapijt, karpet en meubelstof van zowel natuurlijke als synthetische materialen. Het product reinigt beginnende looppaden en verwijdert huidvetten.

   Looppaden

   Iedereen met een tapijt of karpet heeft na verloop van tijd last van looppaden. Maar wat zijn looppaden en hoe moet u looppaden verwijderen?

   Op den duur zal het tapijt vuil worden. Op plaatsen waar veel wordt gelopen, zoals in de gang, op de trap en in de loop, zullen na verloop van tijd looppaden ontstaan. Het tapijt zal op deze intensief belopen plaatsen meer platgetrapt zijn en ook als eerste vuil aanzien. Looppaden storen, maar deze algemene vervuiling is goed te verwijderen middels James Water. U sprayt James Water simpelweg op een droge witte badstof handdoek en gaat hiermee in lange, rustige halen over het tapijt. U zult zien dat uw handdoek vuil wordt en uw tapijt dus schoon. Zo blijft uw tapijt of karpet langer schoon en fris.

   Huidvetten

   U heeft een nieuwe bank, zetel of stoel, maar na een aantal maanden komt er een grauwsluier op de armleuning, hoofdsteun en zitvlak. Dit zijn huidvetten die in het meubelstof gaan zitten. Huidvetten geven een bank, zetel of stoel een onverzorgd uiterlijk. Regelmatig reinigen middels James Water houdt een meubel schoon en als nieuw.

   Ook oudere meubelen waar nog geen onderhoud aan is gepleegd kunnen middels James Water worden opgefrist. Denk ook aan uw autostoel, de middenarmsteun in uw auto of de ligplek van uw huisdier. U zult versteld staan van het resultaat door onderhoud met James Water!

   Geen hervervuiling

   James Water is biologisch afbreekbaar, pH neutraal, aangenaam geurend. Het veroorzaakt net als alle andere James producten, in tegenstelling tot veel andere producten op de markt, geen hervervuiling. Dit laatste is zeer belangrijk, want u wilt geen reiniging uitvoeren waarbij restanten achterblijven die versneld vuil aantrekken. Reinigen met zeep of producten op basis van zeep hebben deze eigenschap wél en dat is niet de bedoeling van een reiniging; het moet op den duur ook schoon blijven.

   € 18,95
   Beschikbaarheid: Zie levertijd
   SKU
   James-water
   levertijd
   IN VOORRAAD; op werkdagen voor 16.30 uur besteld -> VOLGENDE DAG IN HUIS

  James - James WATERjames display - alle james producten uit voorraad leverbaar!

  veilig vlekkenmiddel / reiniger voor alle tapijtsoorten, meubelstoffen en textiele bekledingen.

  Productinformatie:

  James water is een veilig vlekkenmiddel voor de verwijdering van allerhande vlekken zoals bloed, urine, faecaliën, braaksel, frisdrank, fruit en zeepresten.

  • James Water is zeer geschikt voor de oppervlaktereiniging en het opfrissen van tapijten en meubelstoffen.
  • Ideaal voor het verwijderen van beginnende looppaden op tapijt,-
  • verwijderen van huidvetten op armleggers en hoofdsteunen,-
  • reiniging ligplaatsen van huisdieren,-
  • de reiniging van stoffen autobekleding.

   Met de apart verkrijgbare handige vlekkenschijf vindt u voor elke vlek het juiste middel.

  James water is toepasbaar tijdens werkverkeer en is geschikt voor alle tapijten en meubelstoffen. James water heeft een groot vlekverwijderend vermogen en is aangenaam van geur. Zeer belangrijk: er ontstaat géén hervervuiling door een restproduct dat achterblijft. Bij overige vlekkenmiddelen blijft er vaak een zeeprest achter dat weer voor extra vervuiling zorgt. James water heeft een PH waarde van 7 en is biologisch afbreekbaar. James water is verpakt in een kunstof PE sprayflacon.
  James water wordt aanbevolen door alle vooraanstaande tapijtmerken.

  Gebruiksaanwijzing: Tapijt of meubelstof grondig stofzuigen.  Spray James Water op een badstof handdoek en wrijf hiermee in rustige lange halen over de vervuiling. Niet verdunnen. 

  Bij twijfel over de toepassingsmogelijkheden van dit produkt kunt u hier de James vlekkensite raadplegen.

   

  Meer informatie
  levertijd IN VOORRAAD; op werkdagen voor 16.30 uur besteld -> VOLGENDE DAG IN HUIS
  reiniging en onderhoud tapijt + meubelstof + textiel