Oranje Teakfix - kleurloze houtbeschermer

Teakfix beschermer - 250ml

antiekwas kleurloos - onderhoudsmiddel voor onbehandeld en gewaxt hout

Antiekwas kleurloos - 370 ml

Elite meubelpolish - 250 ml

Elite polish is een fijne onderhoudspolish op waterbasis voor alle (glanzend) gelakte houten meubelen. Nu in nieuwe -voordeel-verpakking met extra veel inhoud

€ 11,95
Beschikbaarheid: Zie levertijd
SKU
Elite
levertijd
IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen

Oranje Furniture Care - ELITE MEUBELPOLISH 150ml

Elite polish is een fijne onderhoudspolish op waterbasis voor alle (glanzend) gelakte houten meubelen.

Productinformatie: Elite polish is ideale (melkachtige) onderhoudspolish op waterbasis voor alle (glanzend) gelakte houten meubelen. Het camoufleert kleine oppervlakkige oneffenheden en geeft het meubel weer een mooie diepe zijdeglans. Geschikt voor zowel moderne als klassieke meubelen. Met Elite Polish wordt het meubel optimaal onderhouden, opgefrist en gevoed. Het laat een mooie diepe zijdeglans achter op de laklaag van het meubel. Elite Polish heeft tevens een licht polijstende werking op de laklaag van het hout. Hierdoor wordt de laklaag licht geëgaliseerd en worden kleine krasjes en beschadigingen gecamoufleerd. Mede hierdoor is Elite Polish soms in staat lichte (verse) warmte- en/of vochtplekjes uit de laklaag te verwijderen. Warmte- en/of vochtkringen die reeds geruime tijd in het hout zitten, zijn niet te verwijderen met een onderhoudsmiddel. Elite Polish laat geen vettige laag op het meubel achter, waarin zich vuil en vingertasten kunnen gaan vastzetten.

Verwerkingsadvies: Het te behandelen oppervlak dient schoon te zijn. Indien nodig, vervuilde oppervlakken eerst reinigen met Woodclean intensieve houtreiniger en goed laten drogen. Vooraf de flacon goed schudden. Elite polish op een zachte doek aanbrengen en hiermee het meubel dun inwrijven tot glans. Let op!  De aangebrachte laag niet meer nawrijven! Ook is het verstandig om het meubel - indien met Elite Polish behandeld – de eerste uren niet direct met een vochtige doek af te nemen. Dan wordt namelijk het (niet voldiende gedroogde) beschermlaagje dat op het meubel aangebracht is aangetast. Dit kan een vegerig effect ten gevolg hebben. Vlekken: Voorkomende vlekken het liefst direct verwijderen met een tissue of doekje. Blijvende vlekken trachten te verwijderen met een doekje dat bevochtigd is met Woodclean intensieve houtreiniger . Het behandelde oppervlak dan wel weer dun nabehandelen met Elite polish.

logo Oranje Furniture Care

 

Meer informatie
levertijd IN VOORRAAD; 1-2 werkdagen
reiniging en onderhoud houten meubelen